Τα  «Αγορά»  είναι μια νέα τοπική αλυσίδα supermarket που παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, κατάφεραν να κερδίσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Η φιλοσοφία της επιχείρησης στηρίζεται στην ανταποδοτικότητα με την προώθηση τοπικών προϊόντων, την επιμονή στην ολική ποιότητα και τον σεβασμό στον πελάτη.Ήδη λειτουργούν στην πόλη της Λάρισας έξι καταστήματα, ένα στους Νέους Πόρους Πιερίας, ένα στην Αγιά Λάρισας και ένα στον Αμπελώνα Λάρισας όπου οι πελάτες θα βρουν χαμηλές τιμές και πραγματικές προσφορές.

Έχοντας οικοδομήσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μια σχέση εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές και τους καταναλωτές της και εφαρμόζοντας πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης που χαρακτηρίζεται από σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης, πάντα με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό και το συμφέρον του καταναλωτή, η «As Αγορά» φιλοδοξεί να αφήσει το στίγμα της στην τοπική οικονομία.
Άλλωστε είναι μια αμιγώς τοπική επιχείρηση, που στηρίζει την ντόπια οικονομία, επενδύει σ’ αυτή, προωθεί τα προϊόντα των τοπικών παραγωγών και αναδεικνύει τον πλούτο και τη μοναδικότητα των προϊόντων της Θεσσαλικής γης.Η επιχείρηση ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στα τέλη του 2015, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής στον Αγ. Αθανάσιο. Οι καταναλωτές δεν άργησαν να αναγνωρίσουν την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που τους πρόσφερε και να «αγκαλιάσουν» από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια. Ακολούθησαν έκτοτε άλλα οκτώ, στους Αμπελόκηπους, στη Φιλιππούπολη, στον Αγ. Κωνσταντίνο, στη Νέα Σμύρνη, στους Νέους Πόρους Πιερίας, στο κέντρο της Λάρισας, στην Αγιά και στον Αμπελώνα. Συνολικά η επιχείρηση έχει δημιουργήσει 100 θέσεις εργασίας.

Σε όλα τα καταστήματά της οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σούπερ μάρκετ, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και φυσικά με τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση που κάνει... τη διαφορά!

Είμαστε πάντα δεκτικοί και ακούμε τους καταναλωτές και πελάτες μας.
Τους υποδεχόμαστε στα καταστήματά μας και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους με καλοσύνη, οικειότητα και προσοχή στις λεπτομέρειες.

Επικοινωνήστε

μαζί μας

Διευθύνσεις

Καταστημάτων

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ωράριο καταστημάτων
Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-21:00
Σάββατο 08:00-20:00


Κεντρικά Γραφεία-Αποθήκη

 3ο Χ.Λ.Μ. Λάρισας - Καρδίτσης, Λάρισα

 info@asagora.gr

 +30 2410 669592

 +30 2410 669592

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι το φυλλάδιο προσφορών μας.
Agora Agora
elomas